Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P63e73t18r 55S21k19á14c16e34l

20. 11. 2014 20:03

Jak to vidím: Na vině jsou i voliči, neboť v mezidobí voleb se silně zdůrazňuje, jak jsou všichni pro přeměny ve vedení státu, ve společnosti. Dojde k volbám a hle, stejné tváře vidíme zasedat ve vedení Parlamentu a Senátu. Takže asi změny voliči nechtějí. Přimlouval bych se za velmi vysoké a do očí bijící zvýšení platů našich zástupců v Praze proto, aby se konečně většina voličů rozhodla místo jízdy na chalupu jít volit a dát hlas jen těm, kteří nás 25 let nezastupovali. Tzn. dát výpověď všem dosavadním vládnoucím stranám a třeba i účelově založeným stranám. Těm nejvíc bohatým na přísun peněz zvláště - ANO, Úsvit a dalším. Volby začnou potom vyhrávat jen ty strany, které mají trvalé programy a lidi, kteří je dokáží zrealizovat. A ne ty strany, které mají peníze na velké plakáty a inzerci v novinách. No a když si dokáže šéf strany koupit noviny, je zaděláno na pěkný výsledek ve volbách...

0 0
možnosti
Foto

S první polovinou souhlasím, s druhou už ne.

1 0
možnosti
Foto

Na první pohled se to zdá hezké. Jen mi prosím vysvětlete, proč máte mít nárok na dávky, nárok na životní úroveň, či cokoliv jiného. Jste ve vleku socialistického státu: mám práva, mám nároky, je mi jedno, komu to seberete, hlavně, že bez práce budou koláče. Jděte mi k šípku. Ne, že by bylo správné poslancům něco přidávat, ale Vaše rétorika je od základu chybná. Odvíjí se jen od závistivého principu a přitom neděláte nic jiného.

4 3
možnosti

o to vůbec nejde - stát  říká, těm nejchudším nepřidáme (ani tabulkově, aby se jejich nízké příjmy posuzovaly dle odpovídajících nákladů, tak jak vzrostly za posledních 7 let). A pány poslance ani nenapadne, že by si mohli znovu zmrazit své příjmy na podobnou dobu - a PŘIDAJÍ si DVOJNÁSOBEK toho, CO MÁ STAČIT K ZÁKLADNÍMU živobytí jednotlivce. Nechcete přidat těm, kdo státu šetří finance? Proč chcete přidávat sobě? Jste potřební? pracujete více a lépa, než vaši předchůdci?

3 1
možnosti

Naprosto souhlasím. Je to sprostota a výsměch pro celoživotně pečujícího rodiče, který nemá možnost jít do práce, žít svůj život, většinou ztratí partnera...Umístění dítěte do ústavu stojí mnohonásobně více než směšná částka PnP.

6 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS