Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

No - to, aby ti, kdo berou dávky taky trochu pracovali zamítl ÚS. Na podnět zákonodárců ČSSD a KSČM. Prý by bylo ošklivé, kdyby dělali, když mají nárok na dávky.  Tak si to vyřiďte s nimi.

   PS: Vy vidíte pár lidí (a trochu peněz) u vás na vsi. Jenže spočtěte, kolik to dělá celostátně.

0 0
možnosti
Foto

Stát je ten co likviduje pracovní místa a vysává ze společnosti rozptýlené bohatství.

0 0
možnosti
BT

stát nemá povinost vytvářet pracovní místa

2 0
možnosti
ŠJ

Listina základních lidských práv a svobod - součást ústavy ČR

článek 26: 3) Každý má právo získávat prostředky pro své životní potřeby prací. Občany, kteří toto právo nemohou bez své viny vykonávat, stát v přiměřeném rozsahu hmotně zajišťuje; podmínky stanoví zákon.

Co když se tohoto práva dle věty první začnou občané domáhat?

0 0
možnosti
Foto

Několikrát jsem požádal blogery, kteří jsou členy KSČM či příznivci, aby tato strana, která má jistě největší starost o blaho pracujícího lidu, pro nezaměstnané a chudé něco udělala. Není přece problém z členských příspěvků koupit za pac nějaký zkrachovalý podnik, obnovit v něm výrobu a lidi zaměstnat.

KS Itálie i Francie lidem pomáhaly.

0 0
možnosti
ŠJ

Práce je tu spousta - jenže obce a potažmo stát rády využijí jednou civilní službu, jindy dotační program úřadu práce. Málokdy po ukončení takových legislativních proluk ta místa zachovají i dál. Ale stěžují si, jak je škoda, že ta či ona forma "bezplatné" práce byla ukončena, protože... Kdo to teď bude dělat?

Nekopu za žádnou politickou stranu, s komunisty jsem nikdy nesouhlasila. Ale děkuji za vaši otevřenost.

0 0
možnosti
VH

Naše země   v z k v é t á !!   Za poslední desetiletí vzrost HDP o polovinu!   R e á l n é   mzdy vrostly na 152 % úrovně roku 1991!  Přestaly kyselé deště či vypouštění nečištěných splašků velkoměst a příroda se za čtvrstoletí téměř vzpamatovala!  Nestojí bezpečnostní lešení u každého třetího domu! Přibyly byty pro téměř milión obyvatel (a teprve poté byla jakž-takž sanována poptávka po bydlení)!  Nestojíme fronty na to, co právě "přišlo". Nejvýš stojíme s plnými košíky u pokladen.

   To nevíte?

1 0
možnosti
AS

A30d79a69m 98S41t25a84v94a

26. 11. 2014 8:16

"....Naše země nevzkvétá ...": Autorko, nevymýšlejte si! Naše země nejen že vzkvétá, naše země kvete.  Stačí se rozhlédnout kolem sebe a ne jen prskat kolem sebe!

1 0
možnosti
ŠJ

Rozhlížím se - vidím neudržované parky, větrem hnané odpadky, rozbité silnice... tisíce drobností, které by mohl dělat kdokoliv se zdravýma rukama - a bylo by tu krásněji. A ano, vystavěli jsme spoustu nových domů, po silnicích jezdí nespočetně víc aut, díky technice vyrábíme a spotřebováváme víc.

 A přesto trvám na svém - naše země nevzkvétá. Nedá se všechno přepočítávat na peníze.

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 915x
Člověk, který chce žít nejlépe jak umí.

Seznam rubrik