Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dovolím si zeptat se autorky, v čem vlastně v článku spatřuje problém. Prošla jsem i doplněné odkazy a... nějak pořád nevím.

0 0
možnosti

problém je to v případě, že se jindřichohradecký dostavěný klokánek vrátí majiteli bez vyrovnání - pokud nějaká pojistka ve smlouvě existuje, je potřeba pohlídat její pokud možno rychlé proplacení. Pokud neexistuje, je to hodně špatné. Nicméně domnívám se, že za uvedenou částku se dají podobné prostory nejen "pronajmout", ale zbudovat do vlastnictví - bez následných otázek ... a s možností je prodat a dluhy z nich uhradit.

Klokánek se neustále obrací na své donátory, ale neinformuje, jaké konkrétní kroky podnikl uvnitř organizace.

0 0
možnosti

Šéfová Klokánků paní Vodičková byla s velkou pravděpodobností ekonomický haur a protože se jí dařilo zaplátovávat rozpočet Klokánků po dlouhou dobu, věřila zřejmě ve svoji šťastnou hvězdu, ale nepočítala s ministryní Marxovou Leninovou. Tato osoba je blízce propojená s norskými fondy a protože jsou Klokánky norskému modelu na hony vzdálené, nebýt odporu veřejnosti, už by dávno padly. Až nebude Marxová Leninová, Klokánky mohou být pod řádným ekonomickým dohledem prospěšné všem stávajícím i dalším potřebným dětem

3 3
možnosti

Takže Marxová Leninová může za ten dluh Klokánků?8-o

3 1
možnosti
Foto

A problém je tedy kde?

0 0
možnosti

Do těhle debat prakticky nevstupuji. Někdy na počátku sametu mi kamarád advokát říkal, že dr. Vodičková byla dost obávaná komunistická prokurátorka. Což bych nepovažoval za tak podstatné, ale zdálo se mi a zdá, že na té dámě dlouhodobě není něco v pořádku. Tím nesnižuji její péči o děti. Jenom se obávám, že její hospodaření nebylo z nejlepších. Je opravdu naprosto vyloučená ta možnost, že to krachlo na špatném hospodaření? Je vyloučené, že se někdo na dětech přiživoval? Nevím, ptám se.!!

1 0
možnosti

I já se ptám... a proto píšu s odkazy na zdroj FOD, aby nebylo pochyb. Pokud to o sobě říká sám Fond, beru to jako fakt. Jako donátor bych se ptala "proč" a zda je ve smlouvě o nájmu tato alternativa, protože v podnikání je nutné počítat i s bankrotem. Jakýmkoliv.

0 0
možnosti

Vůbec se nedivím, že Klokánku došly peníze - pokud takovéto hospodaření s nimi, jaké uvádíte, bylo běžné, nemohlo to dopadnout jinak.:-/

2 0
možnosti