Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Byl jsem tuhle v jednom soukromém středisku - obchodním centru a tam si maminky s kočárky jezdily kam potřebovaly, stejně jako pán na vozíčku.  O veřejný prostor se nejlépe postará soukromý vlastník.

2 0
možnosti
ŠJ

Bohužel ano - státní instituce nás mají na háku, jakkoliv to deklarují ve všech zákonech, kodexech a prohlášeních.

Považuju tuhle situaci za poněkud absurdní - stát je veřejnou institucí jako celek, mluví do kdejakého schvalování chodníků, budov a soukromých cest... ale skutečně SPOLEČNÉ si zatvrzele provozuje, jak se mu líbí. Někdy bych těm šéfům úřadů, hejtmanům a jiným figurkám přála aspoň novorozeně ;-)

0 0
možnosti
JR

J70a63r16a 10R88a79n89k

28. 7. 2015 17:26

R^Mate pravdu, na toto Kanada myslela uz pred par dekadami a dokonce i kojeni deti na verejnosti, nikdo neni pohorseny a temer kazda maminka ma

pres mimino na hrudi tenkou k tomu specialne upravenou pokryvku. Vidim mlade otce s miminy ve predu na prsou ve "sling" dlouhy kus latky, kteru maji obmotany okolo tela, tak jako drive nase praprababicky, pokud pracovaly na poli:-), vschny restaurace, krome pabu a baru jsou upravene pro vjezd kocarku a pro pojizdne "zidle (wheelchair, Rollstuhl)", to slovo vozik mi moc nepasuje, jsou upravene naprosto vsechny prechody z chodniku, navic se zde obcas na chodniku "riti" seniori na elektrickych skutrech. :-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS